De leukste rijschool in Hilversum e.o!


Rijschool Royal bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden bijbrengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


Rijopleiding op maat
Ervaren rij-instructeurs
Beginnen vanaf 16,5 jaar

verkeersschool keurmerk rijschool royal

Over Ons

Rijschool Royal bestaat al 26 jaar en geeft autorijlessen in Hilversum en omgeving. Rijschool Royal is volledig gecertificeerd voor rijonderwijs. Bij ons leer jij de fundamenten van veilig rijgedrag, met nadruk op de werking van de auto, het uitvoeren van rijtechnieken en de regels op de weg. Het volgen van rijlessen wordt voor jouw een geheel succes, want je krijgt als leerling een hoop terug voor je geld!

Waarom kiezen voor ons

  • Uitstekend opleidingssysteem, met gebruik van instructiekaart
  • Ervaren instructeur, al 26 jaar actief in Hilversum en omgeving, bekend met vele verkeerssituaties om jouw zo goed en snel mogelijk te laten slagen voor je rijbewijs.
  • Persoonlijke aandacht, gerichte opleiding wat per persoon kan verschillen
  • Hoog slagingspercentage, is het bewijs dat wij ons leerlingen zo snel en goed mogelijk laten slagen voor zijn of haar autorijbewijs.
  • Betaalbare lesprijzen, marktconform prijzen en pakketaanbiedingen
  • Geen wachttijden, omdat leerlingen snel slagen is er continue plek
  • Flexibele lestijden, ook op zaterdag en avonduren

Het streven bij ons is om jouw zo goed, snel en in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs. Immers hoe sneller jij slaagt des te voordeliger jouw rijopleiding! Bij Rijschool Royal maken wij gebruik van instructiekaarten, zo kunnen leerlingen goed zien hoe ver ze zijn, hoe ze het doen en waar ze extra aandacht aan moeten besteden indien dit nodig is. Gewoon lekker autorijden en we zien wel, is niet ons motto! Want het hoge slagingspercentage en professionaliteit is het bewijs waarom wij al 26 jaar bestaan in Hilversum en omgeving.

Hoe wij werken

Het beste manier is om je telefonisch aan te melden, zo hebben we direct persoonlijk contact en kunnen wij vragen meteen beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om contact te zoeken via het contact formulier hier op de website. Samen kiezen we een datum en locatie waar je wordt opgehaald door de rij-instructeur. De instructeur zal in het begin van de les de werkwijzen, methoden en de verwachtingen uitleggen. De intake duurt 60 minuten. Tijdens de intake les krijgt de instructeur een beter beeld van je inzicht en aanleg. Na afloop van de intake les zal de rij-instructeur een advies op maat geven, afhankelijk van jouw tijd, rijvaardigheid, aanleg en inzicht.

Is een proefles gratis?

Een proefles bij Rijschool Royal Hilversum is alleen gratis indien de leerling besluit om verder te lessen. Dus besluit je om een pakket af te nemen dan is een proefles geheel gratis!

Een gerichte intake les
Een reële inschatting aantal lessen
Gratis proefles, indien met besluit om verder te gaan
Spoedopleiding op maat

Schrijf je nu in voor een gratis proefles

Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
*Proefles is alleen gratis bij afname pakket